Skip Ribbon Commands Skip to main content

Ken Ishiwata

"A zene a művészetek csúcsa. Mind közül a legnemesebb, hiszen az emberi érzelmek megörökítését és továbbadását szolgálja." - Ken Ishiwata

 

Ken Ishiwata talán a legjelentősebb személyiség a mai high-end audio iparban. Általánosan elismert az ő méltó tehetsége, véleményének megfogalmazását a lenyűgöző hangzásról mohón jelenítik a világ HIFI sajtói,- és szinte habzsolják a zene szerelmesei.

Páratlan minőségű High-End audio termékekben jelenik meg az ő 30 éve alkotott elképzelése a zene szeretetéről és a mérnöki munka kombinálásáról.

Ken Ishiwata alaposan átvizsgált minden új tervezésű Marantz terméket. Csak akkor kerültek azok bemutatásra a viág és a zene szerelmesei számára, amikor ő azt jóváhagyta.

Discovering protégés

Időnként jön egy új készülék, amit minden szemszögből megvizsgál. Azután pártfogásába veszi azt és tökéletesíti. Ez nem csak annyit jelent, hogy néhány alkatrészt drágábbra cserél. Gondos válogatás után kiválasztja a megfelelőket, finomhangolja, majd teszteli az eszközt, hallgatja, majd újra teszteli. Keresi a végső kombinációt. Az ő szavaival: "Minden lejátszó tökéletesen kell teljesítsen minden zenei előadásmódban. Se több, se kevesebb." Ha a harmonikus egység készen áll, egy új KI védjeggyel ellátott termék születik.

Néhány híres KI termékek a múltból

A KI Pearl-ök extra különleges KI védjegyű készülékek. A Marantz 2009-ben ünnepelte a Ken-nel eltőltött munka 30. évfordulóját, ünnepelték a fenséges zene szeretetét és az emberi érzelmek kifejezését, annak minden gazdagságával.

Miért Pearl? Mert a gyöngy egy megtisztelő ajándék egy ilyen 30. évforduló megünneplésére- szimbolizálja a szeretetet, boldogságot, vonzalmat és nagylelkűséget.

A”gyöngy„ ma egy metafora, valami nagyon finom, nagyon ritka, nagyon értékes dolognak a jelképe. A gyöngy bár drágakőnek minősül, van benne valami organikus: nem alakítják tovább, önmagában megtestesíti a teljes tökéletességet.

Bővebb KI Pearls információkért látogasson el a http://www.marantz.com/kipearl weboldalra.


CD-17 Ki

CD-63II Ki

PM-14MKII 17-Ki

PM-17 Ki

PM-66 Ki

PM-7001 Ki

SA-7001 Ki